STEKLARSTVO ZORKO
Ulica Pariške Komune 27
2000 Maribor

Telefon:
(02) 332 28 51
031 / 320 - 904

info@steklarstvo-zorko.si
Steklarstvo Zorko na Facebooku

Steklena vrata

Steklena vrata vam izdelamo po meri, iz 8 mm varnostnega kaljenega stekla, z kvalitetnim okovjem, naj vam vrata STEKLARSTVA ZORKO v vaš dom prinesejo več svetlobe, moderen videz in optično povečavo prostorov. Izbirate lahko med večimi različnimi stekli, ki jih lahko dodatno okrasite z peskanim, graviranim in foto vzorcem.

Steklena notranja vrataCelostna rešitev so steklena vrata z podbojem, pri katerem lahko izbirate med aluminijastim ali lesenim podbojem. Vsa obstoječa vrata vam lahko enostavno zamenjamo z steklenimi vrati STEKLARSTVA ZORKO na vaš obstoječ podboj.
Steklena notranja vrataVedno bolj priljubljena različica so steklena nihajna vrata, pritrjena direktno na zid z nihajnimi panti, ki se ustavijo na začetni poziciji in na 90⁰ v obeh smereh, nadgradnja te možnosti so vrata z hidravličnimi panti, ki prevzamejo delo zapiranja za vas, elegantnost vratom prispeva tudi cevni ročaj.
Steklena notranja vrataNajvečjo izbiro vam sigurno nudijo peskani vzorci, v našem katalogu steklenih vrat najdete čez 100 različnih vzorcev ali pa vratom daste vašo osebno noto z lastnim vzorcem. Želeno grafiko, vzorec, logo podjetja ali kakšen tekst nam posredujete v Corel ali Acad programu in mi vam vašo željo naredimo na vrata.
Steklena notranja vrataVedno bolj so priljubljena steklena vrata z graviranim vzorcem na satinirano steklo, odlikuje jih enostavno vzdrževanje in eleganten izgled. V našem katologu najdete približno 20 pripravljenih vzorcev, a je tudi pri tej različici možno nanesti vaš lasten vzorec, so pa pri gravurah vzorci omejeni na čiste linije.
Steklena notranja vrataNajnovejša možnost steklenih vrat so sigurno vrata z foto motivom, pri katerih ima slika na obeh straneh enak izgled, moderna vrata z foto motivom ne poznajo meja, saj na vrata natisnemo kakršnokoli sliko.