STEKLARSTVO ZORKO
Ulica Pariške Komune 27
2000 Maribor

Telefon:
(02) 332 28 51
031 / 320 - 904

info@steklarstvo-zorko.si
Steklarstvo Zorko na Facebooku

Nadstreški

Naredite prvi vtis z nadstreški Steklarstva Zorko.
Ponujamo vam nadstreške nad vhodnimi vrati, na terasi ali balkonu. Širok izbor pritrditve se najde za še tako zahtevnega kupca.

Palični nadstrešek
PALIČNI NADSTREŠKI so nadstreški s najbolj pogostim pritrjevanjem, pri katerem palice pritrjene v fasado držijo težo nadstreška. Pri paličnih steklenih nadstreških je previs omejen do širine 1600 mm, v širino pa omejitev ni.
Podporni stekleni nadstrešekPODPORNI STEKLENI NADSTREŠKI so rešitev za primere, kjer ni možno uporabiti paličnih nadstreškov, so omejeni na maksimalen previs 1000 mm.
Fasadni stekleni nadstreškiFASADNI STEKLENI NADSTREŠKI so zadnje čase vedno bolj pogosti, velika prednost je minimalistični izgled, pri katerem se vidi samo steklo, brez okovja.
Stekleni nadstrešni z leseno konstrukcijoIzdelujemo tudi STEKLENE NADSTREŠKE S KONSTRUKCIJO, z našimi kooperanti vam izdelamo tudi nadstrešek z jekleno ali leseno konstrukcijo.
Zasteklitev nadstreškovZASTEKLITEV NADSTREŠKOV, je tudi ena izmed naših storitev, če že imate konstrukcijo in jo želite zastekliti, smo mi pravi naslov za vas. 
Nadstreški

Nadstreški

Nadstreški

Nadstreški

Nadstreški

Nadstreški

Nadstreški

Nadstreški

Nadstreški

Nadstreški